Motto: Dacă oamenii și-ar trăi viețile cu pasiunea muzicii adevărate, lumea ar putea fi, pentru toți, mai bună…

                Sunt Dominic și vreau să împărtășesc cu tine, auditorule sincer și curios, bucuria comuniunii unui mesaj nesuperficial, cu o muzică adecvată, ambele așteptând să le fredonezi, în sens înălțător de minte, inimă si suflet.

                Dacă muzica mea te invită poate să cauți și tu câte o carte a poeților ale căror poezii m-am străduit să le îngemănez mesajului musical, eu sunt pe deplin mulțumit, viața noastră devenind mai valoroasă si mai bogată.

                Celor care chiar ar fi tentați să interpreteze unele din piese, individual sau ca grup, le mulțumesc si au acceptul meu, al compozitorului, necondiționat. Pentru proiectele aducătoare de valoare, trebuind solicitat si acceptul poetului sau a moștenitorului drepturilor lui de autor, dacă incă nu au trecut cei 70 de ani de la intrarea operei poetice respective în patrimonial național.

                Pentru modificări de ambitus al negativului unei piese, cu un anume interval solicitat expres, lucrurile se pot soluționa în urma unei cereri adresate titularului blogului. Pentru piesele pe care deja ați avut ocazia să le interpretați, adăugati si un comentariu pe blog precizând acest fapt, și, de preferință și o dovadă audio sau video care să certifice acest act artistic pe adresa electronica dominic.dumitru001@gmail.com.

                În rest, audiție plăcută si, pe cât posibil, viață nelipsită de Spirit!